Ansøg om bruger

Bestil og betal online
Leveret på skolen hver dag
Varieret kost

Bestil skolemad nemt og sikkert


Sådan gør du hvis du vil tilmelde dit barn til vores skolemadsordning.

5 lette trin:

  1. Ansøg om bruger ved at udfylde formular via dette link - http://foodwork.dk/ansoeg-om-bruger/
  2. Vi opretter/godkender jeres barn i vores lukkede system.
  3. Efter oprettelse sender vi login og nødvendigt info via mail.
  4. I bestiller, betaler og får kvittering via mail.
  5. Vi leverer sund mad med et smil, til dit barn resten af skoleåret.

 

Det er ikke et krav med PayPal konto

Det er ikke nødvendigt at oprette eller have en PayPal konto for at bestille eller betale for skolemad, fortsæt blot med betaling i indkøbskurven og klik på "har du ikke en PayPal konto", og intast dine kortoplysninger som anvist.
Skulle der opstå problemer med bestilling af skolemad via vores webshop, står vi som altid klar til at hjælpe ring blot direkte til Lars på mobil 21621030, så løser han problemet med et smil.

30% rabat på frokostordning:

Som forældre med børn på vores skolemadsordning, tilbyder vi 30% fakturarabat på en prøveuge af vores frokostordning til Jeres arbejdsplads eller virksomhed, helt uden bindingsperiode. FoodWork er absolut en af de førende leverandører af frokost til virksomheder i østjylland, vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi vil gøre alt for vores kunders tilfredshed.
Se mere om vores produkter og vores forskellige menu forslag under menupunktet frokostordning her på hjemmesiden, og kontakt os via formular, eller ring blot til Lars på 21621030 eller mail: info@foodwork.dk, så hjælper vi gerne med at finde en perfekt og skræddersyet løsning til Jeres arbejdsplads.

Det med småt:


Vi behandler navn, adresse, telefonnummer og mail fortroligt og videregiver under ingen omstændigheder indtastede oplysning til 3. mand.
Det er af samme årsag at man skal ansøge om brugeradgang.

Er der spørgsmål til online bestilling så kontakt os på telefon 21621030 eller mail info@foodwork.dk

Skolemad med de bedste råvarer

Hos FoodWork leverer vi altid et produkt af højeste kvalitet, med sammensætning af retter der tager udgangspunkt i de 8 kostråd  fra fødevarestyrelsen, og samtidig et produkt der falder i smag og ”spises” af eleverne, leveret i en mængde der gør at alle kan spise sig mætte i let genkendeligt mad, uanset om der leveres kold eller varme anretninger.
 
  • Hos FoodWork arbejder vi kun med de bedste råvarer og leverer økologisk i det omfang der er os muligt. 
  • Alle varme retter er frisk tilberedt
  • Alt brød er groft og frisk fra egen eller ”vores bagers” ovn
  • Alt mad leveres i engangsemballage, og der tages hensyn til at elever fra alle klassetrin kan håndterer maden individuelt.

Hos FoodWork er det vigtigt for alle vore medarbejdere, at der er en løbende opfølgning på eget produkt, og vi har derfor personale ansat til i samarbejde med skolen, at kontrollere hvorledes maden modtages, spises og håndteres af eleverne, således fejl og mangler undgåes.

Vi ser frem til et godt samarbejde med børn, skole og forældre.

FoodWork