Frokostordninger

Frokostordning i Aarhus - Bestil hos FoodWork

 

Vi vil gerne levere din frokostordning

Hos FoodWork vil du møde et venligt, serviceminded og fagligt kompetent kokketeam, som elsker at arbejde med mad og få det bedste ud af de friske råvarer - hver dag. Med god service og kunden i centrum ønsker vi, at give vores kunder en frokostordning ud over det sædvanlige.
Og for at du som kunde kan opfatte os som en god cater i Aarhus og østjylland, skal vi levere varen hver dag lige til tiden og døren!

For os er mad ikke bare mad, men et stykke håndværk, der skal udføres med gode friske råvarer og kompetence, så det færdige resultat skaber tilfredshed hos vores kunder. For at kunne indfri dine forventninger og ønsker for en god og varieret frokostordning, er det vigtigt, at vi som kokke kan lytte, inspirere og ikke mindst udføre denne opgave og altid med kunden i fokus.

Prøv vores frokostordning i en uge og spar 20%

Vi byder alle nye kunder hjertelig velkommen, og tilbyder lige nu en uforpligtende prøveuge med 20% fakturarabat. 
Altså ingen bindingsperiode, det eneste vi stiller af krav i prøveperioden er en løbende dialog, således vi kan tilpasse vores produkt til Jeres virksomhed bedst muligt, da ikke 2 virksomheder er ens.
 

  Bestil frokostordning
 

Frokostordning til store og små virksomheder

Så leder du efter en moderne frokostleverandør med hjertet på det rette sted så er FoodWork helt sikkert værd at prøve. Vi glæder os til at leverere jeres frokost.

Friske råvarer fra gode leverandører Vi samarbejder kun med de førende leverandører af kød, grønt og kolonialvarer, som kan sikre os at råvarene er af højeste kvalitet.
Vi modtager vores varer samme dag som de bearbejdes i vores eget moderne køkken, og leveres på frokostbordet, så vores kunder kan garanteres et friskt måltid lavet fra bunden.

Gode råvarer bliver til god frokost

Som professionel frokostleverandør til virksomheder i Østjylland skal man bruge de bedste råvarer og det er for os den eneste vej til et perfekt resultat. 
Vi samarbejder derfor kun med Danmarks førende grossister indenfor levering af kød, grønt og kolonialt. Med over 1000 munde at mætte hver dag, kræver vi fra vores leverandør udelukkende, at der leveres råvarer af højeste kvalitet. Alle varer leveres samme dag som de bearbejdes, for din, vores, kvaliteten og smagens skyld. 

Vi producerer alt i eget moderne køkken beliggende i Galten uden for Aarhus, hvor vores certificerede personale arbejder i fælles ånd for at kunne leverer en æstetisk og velsmagende frokost til vores kunder. 
Alt produceres under ordnede og hygiejniske forhold, alle kolde anretninger pakkes og holdes på køl indtil de forlader vores lokaler, og køres direkte ud til kunden. Den varme ret pakkes naturligvis som det sidste efter en grundig temperaturkontrol, og leveres i rene varmekasser af bedste kvalitet, således også det matcher det produkt vi ønsker at leverer. 

Så leder du efter en frokostordning i Århus, hvor høj kvalitet, professionelt udført arbejde, personlig service er vores fokusområder, så er det FoodWork du skal bestille frokost hos.. Vi vil gerne være din nye leverandør, og du må godt have høje forventninger!

Foodwork har blandt andet samarbejde med følgende leverandører, Hørkram Foodservice A/S, Inco Danmark, Århus Kød engros, Dagrofa, Dansk supermarked, Føtex, Bent Brandt A/S, Emborg Catering ApS, Libradan mm.   
 

3 forskellige frokostordninger


Vi tilbyder i vores frokostordning som udgangspunkt 3 forskellige produkter, frokost menu, frokost menu plus, og firmasund menu.

Har jeres virksomhed specielle behov, så klarer vi også dette. Til vores 3 frokostordninger kan tilkøbes produkter som eksempelvis, hallal, vegetar, allergi kost.
Skulle man ønske en ekstra kagedag, eller ønskes der blot levering en gang imellem, kan dette nemt hånteres af FoodWork.

  Bestil prøveuge
 

Styr på fradraget


Som virksomhed kan der  være nogle udfordringer i opstart af en frokostordning.  
Vores priser på frokostordning holder sig indenfor de gældende regler hos SKAT, altså regler om kantineordning.

Ønsker du at læse mere omkring SKAT´S regler om kantineordning kan du finde mere information på SKAT´s hjemmeside.

Ellers er du velkommen til at kontakte os for rådgivning og vejledning omkring frdrag af kantineordning, så I nemt kan komme igang med Jeres nye frokostordning hos FoodWork...