Firmasund Frokost - Menu Uge 4


Menu fra 7.-14. Januar



Mandag:
  • Pasta m/ kylling, porrer og karry.
  • Salatbar m/ 5 forskelling toppings og dressing.
  • 2 slags pålæg m/ tilbehør.
  • Brie m/ druer.

Tirsdag:
  • Gullash m/ paprika og kartoffelmos.
  • Salatbar m/ 5 forskellige toppings og dressing.
  • Røget laks med marinerede urter.
  • Italiensk salami med lækkert tilbehør.
  • Ost med peberfrugter.

Onsdag:
  • Hvid fisk med grønt, hvidvin og ris
  • Salatbar m/ 5 forskelling toppings og dressing.
  • Skinke med æggestand og purløg.
  • Paté m/ pickless.
  • Dagens ost m/ tilbehør.

Torsdag:
  • Citronkylling med krydrede hvedekerner samt rødløg
  • Salatbar m/ 5 forskelling toppings og dressing.
  • Rillette m/ agurk og persille
  • Jagtpølse m/ galiamelon
  • Ost m/ behørig garniture.

Fredag:
  • Medister med stuvet hvidkål og kartofler
  • Salatbar m/ 5 forskelling toppings og dressing.
  • Kartoffelmad m/ mayo og purløg.
  • Italiensk tunsalat.
  • Ost m/ blomme chutney.