Firmasund Frokost - Menu Uge 5

Mandag:
  • Tærte 
  • Fyldig salat med årstidens grønt.
  • Cesarsalat
  • Crudite
  • Spegepølse med ristet løg og remoulade
  • Hjemmelavet kyllingesalat med bacon
  • Laksepate med dildcreme
  • Friskbagt skiveskåret rugbrød 
  • Friskbagt rustikt kuvertbrød

Tirsdag:
  • Koteletter i fad med ris
  • Salatbar 
  • Crudite
  • Kalvefilet med peberrodscreme og kapers
  • grillet kyllingefilet med hjemmelavet rødbedesalat
  • Dagens oste med tilbehør
  • Friskbagt skiveskåret rugbrød
  • Friskbagt rustikt kuvertbrød

Onsdag:
  • Fiskefrikadeller med hjemmelavet remouladecreme
  • Fyldig salat med årstidens grønt
  • Spidskålssalat med honning, sennep, ærter og frisk dild
  • Crudite
  • Hamburgerryg med italiensksalat
  • Dyrelægens natmad
  • Dagens oste med tilbehør
  • Friskbagt skiveskåret rugbrød
  • Friskbagt rustikt kuvertbrød

Torsdag:
  • Gryderet med kartoffelmos
  • Salatbar 
  • Crudite
  • Frikadeller med rødkål
  • Æg med hjemmelavet rejesalat
  • Hjemmelavet tunsalat
  • Friskbagt skiveskåret rugbrød
  • Friskbagt rustikt kuvertbrød

Fredag:
  • Tortilla med kylling og chilidressing
  • Fyldig salat med årstidens grønt
  • Mexikansk salat med kidneybønner
  • Crudite
  • Skinke med hjemmelavet sommersalat og tomat
  • Pastrami med grov sennep og rødbede
  • Dagens oste med tilbehør
  • Friskbagt skiveskåret rugbrød 
  • Friskbagt rustikt kuvertbrød
  • Dagens kage eller skiveskåret frugt